Димитар Митровски е еден од нашите најдобри хармоникаши,снимаше ново оро и спот

Please follow and like us:
Pin Share

Димитар Митровски важи за еден од најмладите   и најдобрите хармоникаши во Македонија ,позади него стојат еден албум со иструментални оро и соработка со нашите најпополарни изведувачи.Најново од Димитар е неговиот иструментал насловен како “Весел сокак” за кој во ИН продукција снимаше и видеозапис ,освен Димитар во видеозаписот се појавуваат и групата Иструментал во која членува и Димитар.Нареднава недела иструменталот ќе биде премирно прикажан на Сателитската ИНТВ и на другите тв низ Македонија.

 

Please follow and like us:
Pin Share