Мирослав Илиќ го нападна семејството на Лепа Брена: Затоа, никогаш нема да се смират!

Please follow and like us:
Pin Share

Кога дамнешната 1999 година ја бомбардираа Србија, Мирослав Илиќ јавно ги прозва Лепа Брена и нејзиното семејство дека избегале од Србија и се скриле во Америка. Но вистината е дека Брена и Боба Живојиновиќ се спакуваа и со децата заминаа во САД откако почна бомбардирањето.

Две недели откако почнаа да не’ бомбардираат, Брена и Боба се согласија дека за нив и за децата е најдобро да се тргнат кога веќе имаат можност да заминат, и се спакуваа и заминаа во Америка. Па тоа би го направил секој нормален доколку е во можност“, додава изворот на „Стар“, и додава:

https://www.instagram.com/p/CTmQvpNMTbS/?utm_source=ig_embed&ig_rid=0ebc8501-aa0e-4413-88f1-9f344c979ff4

Please follow and like us:
Pin Share