Вељко и забрани на Анастасија да го објави ова видео: Еве како реагира кога братот ќе се изнервира од својата сестра (ВИДЕО)

Please follow and like us:
Pin Share

Децата на пејачката Светлана Цеца Ражнатовиќ од секогаш биле под лупата на јавноста како поради популарноста на нивната мајка, така и поради нивниот покоен татко Жељко Ражнатовиќ – Аркан.

Тие од секогаш мораа да се потпрат еден на друг, особено кога беа одвоени од другите членови од семејството додека се школуваа на Кипар.

Но, како и обично не може да има помеѓу братот и сестрата секогаш слога, а меѓусебно секогаш мора да има и шеги и провокации.

Во една таква прилика Анастасија го снимаше Вељко како тој ја удира во рамо, а таа го штипе него.

-Па ме боли Вељко!, викаше Анастасија, додека Вељко ја удираше во рамото и по главата, по што и тој бурно реагираше.

Анастасија! Тоа нема сигурно да го ставаш на Инстаграм, реагираше Вељко, по што и го бутна телефонот.

Please follow and like us:
Pin Share