Лепа Брена и Мирослав Илиќ не зборуваат 20 години – За една работа пејачката не може да му прости

Please follow and like us:
Pin Share

На почетокот на кариерата, Мирослав Илиќ и Лепа Брена беа неразделни и заедно одеа на турнеи, а потоа пријателството се распадна и тие не зборуваат веќе 20 години.

Многумина веруваат дека причината за разделбата меѓу нив е поранешната љубовница на Илиќ, Мирјана Антоновиќ, со која доби син кој не го призна, и сега им се суди за тоа. Брена цело време ја поддржуваше Мирјана, и затоа многумина заклучија дека пријателството меѓу пејачите се распадна поради тоа.

Уште во 1999 година беше бомбардирањето, а Мирослав Илиќ јавно ја осуди и ја повика Лепа Брена и нејзиното семејство бидејќи, како што рече, избегале од Србија и се засолниле во Америка.

Сепак, вистината е дека Брена и Боба се спакувале со децата и навистина отишле во Америка, но дури кога започна бомбардирањето.

– Две недели откако почнаа да ни фрлаат бомби, Брена се согласи со Боба дека е подобро и децата и тие да се засолнат кога веќе ќе имаат можност, а потоа се спакуваа и отидоа во Америка. Па, секој нормален човек би го направил тоа ако веќе има можност. За волја на Бога, имаше војна. Не знам како можеше Мирослав да ги прозива поради тоа, не беше баш во право. Брена за тоа го обвини. Оттогаш, тие двајца не беа во добри односи – изјави извор за Стар.

Извор: Србијаданас.рс

Please follow and like us:
Pin Share