Се разведов од сопругот и ја oставив ќерка ми во дом, за да започнам нов живот со мојот qубовник, но не можев да надминам една работа.

Please follow and like us:
Pin Share
Се разведов од сопругот затоа што запознав помлад дечко кој е 100 пати подобар од него. Ми вети што сакам, далеку подобар живот од оној што го имав со жена ми. Меѓутоа, по нашиот развод, ќерката ми припаѓаше на мене, поточно, мојот сопруг не сакаше да ја прифати. Ја сакам и немам проблем да ја прифатам или да се грижам за неа, но човекот од кој се разведов не сака да се ожени со мене додека не се ослободам од мојата ќерка.

Не мислеше дека ќе ја земам со мене по разводот. Тој сака само јас и нашите деца заедно. Пред неколку дена ми даде рок да одлучам, или да се омажам за него без ќерка ми или ништо од нашата иднина. Имам скоро 40 години и сега ми е многу тешко да најдам некој нов што би се оженил со мене.
Мојата возраст, брак и уште една ќерка се само минус за мене. Раскинувам веќе 5 дена, размислував и конечно одлучив да ја ставам ќерка ми во дом. Едноставно немам друг избор. Навистина се надевам дека наскоро некое семејство ќе ја земе под своја закрила и ќе и ја даде целата loveубов што за жал не и ја дозволив.
Таа е здрава, таа е вистинско, слатко девојче и верувам дека нема долго да чека некој да ја посвои. Да бидам искрен, не ми беше лесно да ја донесам оваа одлука, но таа е млада. Arriveе пристигне да се развива и гради за својот живот и без мене, а што се однесува до мене, мислам дека ова е мојот последен воз за конечно да бидам среќен.
 

 
Please follow and like us:
Pin Share