Мислев дека бременоста ќе го промени мојот сопруг

Please follow and like us:
Pin Share
Јас сум бремена и носам близнаци и бев многу среќна кога забременив, мислев дека бременоста ќе го промени мојот сопруг, а потоа нашите деца ќе се сменат, дека ќе пијат помалку и дека повеќе нема да ме тепаат.

Но, пред две ноќи дојде пијан и почна да ми кажува многу грди зборови, она што најмногу ме погоди беше кога рече дека децата не се негови и дека дури и не се знае чии се ... Јас бев погоден од она што го рече , Станав и почнав да излегувам во друга соба, а тој потоа ми удри шлаканица и ми рече да побегнам бидејќи „вистината боли“.

Утрото кога се отрезни рече дека греши, ми се извини и конечно рече дека тоа никогаш повеќе нема да се повтори.
Please follow and like us:
Pin Share