Не сакав да бидам мајка

Please follow and like us:
Pin Share
Не сакав да станам мајка и мојот дечко се согласи со тоа. Јас бев една од оние жени кои не сакаа да бидат исполнети во улогата на мајка. Моето момче го знаеше тоа и се согласи да живее заедно без хартија и без дете.

Сепак, не посветивме доволно внимание и по 2 години заеднички живот забременив. Бев преплашен, но не ни помислив на абортус. Се венчавме, добивме ќерка и сега очекуваме син. Штом ја родив Теа, сакав уште едно дете, бидејќи од моментот кога ја зедов во раце, почувствував неизмерна loveубов.

Не знаев дека некој може да сака толку многу. Сега го очекуваме чичко Лазар некаде околу Велигден и едвај чекаме да ни се придружи?
Please follow and like us:
Pin Share