Годините не се битни ,има две ќеркички а изгледа како тинејџерка

Please follow and like us:
Pin Share

Една од нашите најактуелни и најбарани а богами и најскапи фолкерки сузана Гавазова им пркоси на годините,таа на снимањето на музичкото шоу се појави по кратко фустанче и пленеше со својот изглед . Сузана во многу работи е број еден во нашата фолк естрада.Таа е првата фолкерка што направи лајв концерт ,Сузана Гавазова е првата што направи самотојно шоу и важи како водич на деншните фолкери .

Please follow and like us:
Pin Share