Дамјан Стојаноски испеа две емотивни песни од неговиот Татко

Please follow and like us:
Pin Share

Младиот фолк пејач кој се прослави со песната “Тешко мина докторе” ,а после неа во серрија следуваа уште неколку песни од ден на ден станува се поактуелен.Во последното гостување во популарното Тв шоу “ИмаТ немаТ” испеа две моќни подзаборавени песни од неговиот татко Војо Стојановски “Маре бела Маре” и “Пијам пијам цели ноќи”.Емисијата премиерно ќе ја гледате на 17 октомври на Интв во 04 00,12 00 и 22 00 мк време ,Тв Сонце 21 00 ,и на уште дваесетина регионални тв низ македонија.

 

Please follow and like us:
Pin Share