Запознајте го Алан Касел, голманот на велшкиот нисколигаш Пнерин Беј Столерс.

Please follow and like us:
Pin Share
Овој господин кариерата ја започна во 1952, а денес на 88 години се уште активно игра.
„Во последно време забележав дека сум малку бавен и видот ми ослабе. Ако успеам да ја завршам кариерата на 90 години ќе биде доволно“.
Дефинитивно една од најубавите фудбалски приказни!
Please follow and like us:
Pin Share