Кога имав 17 години бев жртва на злоупотреба, 4 постари мажи ме запрепастија во клубот и … не се сеќавам на останатите.

September 20, 2021 естрадаплус 0

Ги знаев и знаев кој ми го уништи животот, но немав храброст да ги пријавам во полиција, не кажав никому, страдав внатре, боледувам… После 3 […]