Хит мејкерот Влатко Миладиноски снимаше спот за една преработена песна

Please follow and like us:
Pin Share

Еден од најпопуларните и најбарати фолк пејачи во Македонија и низ нашата дијаспора Влатко Миладиноски ,снимаше спот за една подзаборавена песна  со наслов Девојче Еврејче,преработката за оваа песна е направија заедно со неговиот брат и колега  познатиот автор и композитор Златко Миладиноски.Во спотот освен Влатко се појавува  и една девојка по име Теодора  ,модел од модното студио Шанел,исто така се појавува и Златко Миладиноски и Филип Михајловски .Спотот се снимаше во старата Битолска чаршија и во Еврејскоо мало во Битола,го снимаше ИН продукција.Промоцијата ќе биде за неколку денови на Сателитската ИНТВ која е единствена музичка телевизија која ја негува исклучиво Македонската народна музика .

 

Please follow and like us:
Pin Share