Имам само 18 години, но исто така имам многу, многу искуства со мажи. Отсекогаш го гледав тоа како работа, ми даваат евра, им го давам она што им треба и тоа е, сепак…

Please follow and like us:
Pin Share
Пред еден месец се за заљубив во „клиент“. Има над 40 години, оженет, татко на две ќерки кои се помлади од мене, но тоа не ми значеше ништо. Го сакав!

Долго размислував што и како отидов на работа на неговата сопруга денес и и реков дека имам врска со нејзиниот сопруг со месеци и бидејќи таа дојде кај мене да го добие она што не го доби од неа, тоа ќе биде фер да се разведам од него и да го оставам на мене. I реков дека го сакам и дека нема да се откажам од ништо само за да го добијам. Таа ме погледна со чуден поглед, а потоа тотално ме шокираше со реченицата дека нема сопруг, дека никогаш не се омажила или не го познава господинот на кој и велам дека се за заљубив.

Не можам да поверувам дека тој не беше искрен со мене, дека с made измисли ... Веројатно го излажа и моето име. Се чувствувам навистина ужасно. Бевме заедно 3 пати и никогаш не му наплатив ... Само се чувствувам јасно. На мажите навистина не треба да им се верува !!!
Please follow and like us:
Pin Share