Ксенија Кнежевиќ плени со својот изглед БЕЗ шминка

Please follow and like us:
Pin Share

Пејачката ја фалат за нејзината природна убавина

Пејачката Ксенија Кнежевиќ, една од членовите на групата „Hurricane“, важи за атрактивна дама на регионалната музичка сцена.

За потребите на настапите и снимањето спотови, таа и нејзините колешки од групата честопати треба да носат голема количина шминка, но сега се појави фотографијата на Ксенија без разубавување.

Како што можете да видите од фотографијата, Ксенија е природна убавица и без прекумерна шминка:

На пејачката очигледно не и треба многу разубавување, а токму тоа се и коментарите на социјалните мрежи.

Please follow and like us:
Pin Share