На Никола му ставиле 600 евра во рака додека пеел во Загреб – откри каква убава работа му рекле да направи со парите

Please follow and like us:
Pin Share

Пејачот Никола Роквиќ настапи во Загреб, а во таа прилика му се случи необична работа што го воодушеви самиот пејач.

Воодушевен од гестот на човекот со големо срце, Никола ја сподели ситуацијата со своите следбеници на социјалната мрежа Твитер.

-Синоќа пеев во Загреб. Домаќинот ми приоѓа: „Никола, знам дека работиш хуманитарни акции, дали можам да ти дадам пари да му помогнеш на некое дете во Србија?“, и тој ми дава 600 евра! ЧОВЕК!, напиша Роквиќ.

Please follow and like us:
Pin Share