Добила наследство, па го потрошила на ОПЕРАЦИИ! Сега е друга личност

*** EXCLUSIVE - VIDEO AVAILABLE *** MIAMI, FLORIDA - DECEMBER 9: Klara Lima, aka 'Kitana Savage', poses in front of a Miami backdrop on December 9, 2018 in Miami, Florida. $1 MILLION worth of surgery has transformed a former drug addict and anorexia-sufferer into a plastic-enhanced babe. Klara Lima, otherwise known as Kitana Savage, overcame eating disorders and a drug addiction, as well as the death of her parents at a young age, and says she is now the woman she always wanted to be. The 28-year-old, originally from the Czech Republic and now living in Miami, has had three Brazilian butt-lifts and four breast enhancements, and is now a model and musician. Klara spoke about her troubles and how she confronted them, telling Barcroft Media: I got into drug addiction heavy, like big time. I would do cocaine, not to be hungry. PHOTOGRAPH BY Rodrigo Gomez / Barcroft Images (Photo credit should read Rodrigo Gomez / Barcroft Media via Getty Images / Barcroft Media via Getty Images)
Please follow and like us:
Pin Share

Откако добила наследство, потрошила огромни пари на разни баханалии, но и околу еден милион на пластични операции, па сега изгледа како бомба!

Клара Лима, 28-годишна девојка со чешко потекло, мала останала без родители кои загинале во авионска несреќа. Наследството кое го добила го трошела на цигари, дрога, пиење… Како што вели, се откажала од животот, била осамена и се борела со анорексија и булимија.

Но денес таа е сосема поинаква личност, и тоа не само физички. Откако заминала на лекување на своите зависности, може да се каже станала зависник, но од пластични операции на кои потрошила околу милион долари.

„Имав седум операции, три пати го поткревав задникот и четири пати ги зголемував градите. На својот изглед потрошив, веројатно, околу милион долари“, рекла.

Естетските операции ги финансирала со парите од продажба на фирмата на нејзините родители, кои загинале откако паднал приватниот авион во кој се наоѓале.

Од оваа дистанца вели дека е опасно на некој толку млад да му се дадат многу пари.

„Со 17 ги направив сите глупости кои можев затоа што бев многу осамена“, вели Клара и додава дека е среќна што е жива, секако, и задоволна од себе.

 

Please follow and like us:
Pin Share