Пејачката повторно должи за вода! Не плаќа сметки, извршители и тропаат на врата, а таа живее лускузно

Please follow and like us:
Pin Share

Хрватската пејачка Маја Шупут се најде на мета на лоши коментари поради долговите.

Имено, како што се наведува пејачката повторно не ги платила сметките за комунали поради што нејзиното име се нашло на огласна табла во Општинскиот граѓански суд во Загреб.

Инаку ова не е прв пат ова да и се случува на неа, бидејќи во последните шест месеци истото и се случило.

Прв пат станувало збор за сметка за одржување на зградата во која Маја живее, а износот бил околку 70 евра.

– Тоа се приватни работи кои не се коментираат. Сигурно го платила долгот, рекла тогаш за хрвастките медиуми менаџерката на пејачката.

Тогаш се нагаѓало дека маја заборавила да плати бидејќи била преокопирана со венчавката, но и поради одморот во Грција. Вториот пат станувало збор за вода во износ од 120 евра.

Третиот долг е повторно за вода и тоа во износ од околу 50 евра за период од март до јуни 2020 година.

Во прилог се сметките за вода во износ од 70 евра, каде се пресметани и трошоците за камати и судски такси. Маја три пати била опомената да ја изврши уплатата, но тоа никогаш не се случило.

Please follow and like us:
Pin Share