Уште еден познат музичар слави денес

Please follow and like us:
Pin Share

Познатиот саксофонист Бобан Цветановски денес слави ,поводот е неговото новороденче ,неговата сопруга Танја Цветановска на свет му донесе уште едно машко дете.жЧеститки Бобан

 

Please follow and like us:
Pin Share