АЦА ЛУКАС БРУТАЛНО ОДГОВАРА НА КРИСТИЈАН ГОЛУБОВИĆ : Тој е будала, кловн и лажен криминалец!

Please follow and like us:
Pin Share
Пред неколку дена, Кристијан Голубовиќ изјави дека не сака некој да го стави во ист кош со Ацо Лукас.

Го навреди, меѓу другото, дека е наркоман и просечност, и дека е смешно што напиша автобиографија.
Во изјава за Курир, Лукас не остана должен на Голубовиќ.

- Сериозен сум во работата и направив многу во кариерата и животот за да погледнам назад кон секоја будала што ќе ме коментира. Не сум јас виновен што во оваа земја и во медиумскиот простор, вакви пајаци и лажни криминалци имаат свој простор. Се прашувам во кој затвор беа Момо Капор и jубивоје šумовиќ толку години кога овој кретен порасна покрај нив - тој беше низок народ.

Please follow and like us:
Pin Share