Запознајтеа фолкерката Кристина Стојкова

Please follow and like us:
Pin Share

Кристина Стојкова е Македдонска фолк пејачка по потекло од Струмица, таа веќе има неколку нејзини песни и песни со групата Пициката,Кристина е скромна и не се експонира многу ,инаку често настапува и ги забавува нашинците во Швајцарија.

Please follow and like us:
Pin Share