Една од најпознатите српски пејачки е Албанка! Кога покажа три прста – започна брутален напар врз неа!

Please follow and like us:
Pin Share

Популарната пејачка една доцна ноќ одлучила да одговори на прашањата на своите следббеници на социјалната мрежа Инстаграм, а не ни замислувала каква лавина од коментари ќе крене.

Едита Арадиновиќ е центарот на вниманието во јавноста успеа да го добие порафи својот претпознатлив глас и добриот изглед, а мината година нејзиното потеко предизвика бројни полемики, посебно кога на една фотографија го покажа славниот „српски поздрав“.

За една од најпопуларните пејачки во Србија националаната одредница не била важна, но во еден момент сепак дошло до проблем.

Пејачката на социјаланата мрежа Инстаграм објави фотографија со пријателот стилистот Стефан Орличеќ од снимањето на спотот за песната „Акапрела„ на која Едита го користи славниот „српски поздрав“.

Поздрав со три прста, познат и како „српски поздрав“, поздрав кој изворно се протолкува како „Светаа Тројца“, па денес се смета за српски национален поздрав.

Албанскиот дел од публикаѕа ја осуди, па пејачкаа реши да се обрати.

Please follow and like us:
Pin Share