Познат пејач опцу обожувателка, која сакала да го допре, па предизвика лавина реакции (ВИДЕО)

Please follow and like us:
Pin Share

Фронтменот на Maroon 5, Адам Левин, не бил импресиониран кога една обожувателка скокнал на сцената среде концерт и се обидела да го прегрне.

42-годишниот пејач ја пеел Sunday Morning кога жената му пришла доволно блиску за да го допре пред обезбедувањето да ја исфрли од сцената.

Левин тогаш фрустрирано пцуеше и отиде на другиот крај од бината, а целата ситуација ја снимила камерата.

Видеото е објавено на TikTok каде привлече големо внимание и собра повеќе од осум милиони прегледи.

https://www.tiktok.com/foryou?referer_url=https%3A%2F%2Fkanal5.com.mk%2F&referer_video_id=7022790106675252485&refer=embed&lang=en

https://www.tiktok.com/foryou?referer_url=https%3A%2F%2Fkanal5.com.mk%2F&referer_video_id=7022790106675252485&refer=embed&lang=en

Please follow and like us:
Pin Share