Пејачката Мира Шкориќ си ја отвори душата: Борбата со карциномот не престанува!

Please follow and like us:
Pin Share

Болеста на Мира Шкориќ, во целост и го промени животот

Пејачката Мира Шкориќ, години наназад отворено зборува за нејзината борба со карциномот. Нејзиниот живот откако ја добила таа информација изгледа сосема поинаку, а во искрена исповед кажува дека во ниту еден момент не е целосно опуштена, бидејќи болеста во секој момент може да се врати.

 

 

 

 

Да ви кажам искрено, таа борба не престанува. Јас сум добра, би рекла никогаш подобра, но постои еден протокол кога се во прашање онколошките болести. Најмногу ја мразам реченицата “јас го победив ракот“. Да не му даде бог на никој, тоа никогаш не треба да се изговара, затоа што оваа болест секогаш може да се врати

Please follow and like us:
Pin Share