Младиот и талентиран фолкер Александар Темелков со нова песна и спот

Please follow and like us:
Pin Share

Александар Темелков полека но сигурно си изгради своја кариера ,тој веќе има неколку авторски песни позади себе и е блиску до својот прв албум.

“Ах мори Магде “е  неговата најнова песна ,текстот е на младата Ангела Стрезовска а музиката и аражманот се на Славко Ристески,Александар деновиве заедно со Ин продукција снимаа и видеозапис за оваа песна.

 

 

 

Please follow and like us:
Pin Share