Нека ме уапсат слободно: Ана Бекута проговори за своето кривично дело!

Please follow and like us:
Pin Share

Филмот „Тома“ предизвикал многу интерес, особено помеѓу пејачите. Бекута изјавила дека се уште го нема погледано.

Познатата српска пејачка Ана Бекута настапувала во Белград, а со своите песни ги воодушевила и младите и старите гости. Во таа прилика, таа ги откри ставовите за филмот „Тома“ и дали е понатаму во кавга со музичарот Ѓорѓе Давид.

– Се гордеам. Мојата публика е од 7 до 77 години – рекла Бекута.

Пред самиот почеток на нејзиниот настап, некој од гостите скршил чаша.

 

Please follow and like us:
Pin Share