Си ја отвори душата и сите ги шокира: „Роднина ме силуваше кога имав 9 години и ме принуди да молчам за сè!“ (ВИДЕО)

Please follow and like us:
Pin Share

Долго молчела за морничавите детали за тешката траума од детството, а сега конечно решила да ја отвори душата и да раскаже сè…

Глорија Естефан, популарната пејачка со кубанско-американско потекло, признала дека била жртва на силување.

Овој сексуален напад го доживеала кога имала само девет години и тоа од страна на член на поширокото семејство, кој бил ценет член на заедницата, а кому нејзиното семејство му верувало.

За овој немил настан и траума од детството, пејачката прозборела во емисијата Red Watch која се емитувала на Фејсбук минатата недела.

Please follow and like us:
Pin Share