Протекоа фотки на гола македонска фолкерка!

Please follow and like us:
Pin Share

Фолкерката Марина Тошиќ која е по п отекло од Штип ,до каде и скоро живееше ,после една песна снимена на македонски ,својата кариера ја продолжи во Богарија а сега се обидува својот пазар да го просири и во Србија.Таа на социјалните мрежи  постира провокативни фотографии,но сега претера ,се најде фотографија како од мајка родена!

Please follow and like us:
Pin Share