Го изневерив сопругот со неговиот најдобар ПРИЈАТЕЛ, а потоа на роденденот на нашиот син започна мојот ПЕКОЛ!

Please follow and like us:
Pin Share
Дали личноста во која неодамна се заубивте вреди да го напуштите мирниот семеен живот?
Ова прашање го поставила анонимна 45-годишна жена, чиј живот неодамна е целосно променет.

„Мојот сопруг и јас се познаваме уште од детството и многу младо отпловивме во брак. Имаме синови на возраст од 21 и 18 години. Во последните пет години, нашата loveубов згасна. Сепак, најдобриот пријател на мојот сопруг и кумот на нашите деца отсекогаш бил тука за мене “, ја започнува својата приказна оваа жена.

Таа одлучи да го среди својот живот следната година и да продолжи по својот пат, бидејќи нивните деца веќе пораснаа, и во нивниот брак нема повеќе loveубов или страст.

Сепак, се случи нешто непланирано.

„Најдобриот пријател на мојот сопруг дојде кај нас едно попладне, но мојот сопруг беше со автомеханичар. Му послужив чај, а потоа тргнав да се жалам кај неговиот сопруг. Потоа ми рече дека работите не се најдобри меѓу него и неговата сопруга, а потоа ми призна дека секогаш ми се допаѓа и почнавме да се бакнуваме “, вели таа.

Во тој момент, девојката на нејзиниот постар син влезе во задната врата од собата и ја виде оваа сцена.

Ената ја замолила да вети дека нема да каже на никого што видела и девојката се согласила да молчи.

„Меѓутоа, по неколку недели, на прославата на 18 -тиот роденден на мојот помал син, таа ми рече дека не може да живее со оваа тајна. Ја молев да не каже ништо “, продолжува со исповедта.

За време на роденденската забава, нејзиниот сопруг, кој пиеше малку повеќе, почна да се расправа со неа, па таа излезе во воздух за да се смири, а потоа се случи нешто страшно,

„Кога се вратив, ме чекаше непријатно изненадување. Сите почнаа да ме испрашуваат за мојата врска. Девојката на мојот син им кажа на сите с everything. После ова, најдобриот пријател на мојот сопруг ја напушти својата сопруга, а јас се преселив кај моите родители “, рече таа.

Таа вели дека нејзините родители, како и нејзините синови, не го оправдуваат она што го направила, туку дека повеќе не сака да биде несреќна.

„Од таа прослава на роденденот, започна мојот пекол и поминав низ с everything, но знам дека не сакам да го загубам човекот во кој се заубив“, искрена е оваа
жена.
 

Please follow and like us:
Pin Share