Се огласи Дарко Лазиќ по написите дека се тeпaл со девојка му и ја кажа вистината

Please follow and like us:
Pin Share

Наводно Дарко Лазиќ и неговата девојка Барбара Бобак направиле вистински ска ндал на прославата на една прослава на полнолетство. Наводно, Дарко Лазиќ и неговата девојка Барбара Бобак се степале на почетокот на октомври на прославата на полнолетството на ќерката на колегата Среќко Крешарин, дознава Курир.

Како што се наведува, тие пристигнале добро расположени, а кога заминале дома, наводно настанал хаос. Наводно, Дарко и Барбара се закачиле пред луѓето од само непознати причини. Се навр едувале, а како што се наведува, Барбара прва го нап адн-ала Дарко. Според очевидци, и двајцата биле под дејство на алк ох-ол.

Српските медиуми објавиле дека Дарко Лазиќ се скарал со својата девојка Барбара Бобак на прославата на полнолетството на ќерката на неговиот колега и дека тие создале хаос. Како што беше напишано, тие се навредувале, а Барбара наводно прва го нап адн-а ла Дарко.

– Тоа беше стp-ашно! Ваквото непримерно однесување на двајца млади луѓе е за осуда. Викаа еден по друг, се расправаа, туркаа, удираа. Таа беше двојно полоша со него. Каква непријатна ситуација. Видов дека таа го шлапа по лицето, луѓето ги разделија.

Тоа беше пред две недели, но се уште се зборува за тоа отколку за забавата “, посочува еден од гостите на прославата. Според него, Лазиќ и Барбара продолжиле да се у-ди раат и кога влегле во автомобилот.

“Не можам ни да ви опишам како се те п-аа во автомобилот. Едноставно не знаат како да се однесуваат. Љубовта пу ка овде, а всушност тие се како рогови во торба”, завршува соговорникот. Инаку, ова не е првпат тие двајца да направат ска ндал.

Несоодветното однесување беше снимено од камерите „Папарацо лов“ минатата недела. Фолкерот беше фатен безброј пати како ги прекршува сообраќајните прописи, и покрај фактот дека едвај ја пре -живеа несре ќата во 2018 година, што исто така самиот ја предизвика. Неодамна, тој и неговата девојка беа гости кај Огњен Амиџиќ и пиеја ракија и наздравија со други гости за време на паузите на шоуто.

После тоа, се качија во автомобилот и се упатија кон Нови Сад. Како што забележаа камерите, автомобилот прво го управуваше Барбара, а во еден момент зад воланот седна Лазиќ, кој се уште нема возачка дозвола.

-Ваквото непримерно однесување на двајца млади луѓе е за оc уда. Се викаа едни со други, се распра ваа, тур каа, удираа. Каква непријатна ситуација. Видов дека таа го у дира по лицето, луѓето ги разделија. Тоа беше пред две недели, но се уште се зборува повеќе отколку за забавата “, посочи еден од гостите од прославата и додаде дека тие наводно„ се п рет епале во автомобилот “.

Сега, во оваа прилика, прозборе Дарко Лазиќ, тврдејќи дека не се те -пал со девојката, туку дека некому му пречела нивната среќа.

“Господе спаси ме повеќе! Секако дека не се каp авме. Што би правеле? Лага е, секој очигледно може да каже што сака, не разбирам дали толку болат и дека им пречи нечија среќа. Тие очигледно сакаат да ме разделат од Барбара “, рече Дарко.

 

Please follow and like us:
Pin Share