XИТ ПАРОДИJA: Ќе ти дојдам вечер јас со пенкала (Видео)

Please follow and like us:
Pin Share

Ако главната инспирација за уметнст,работа или било шо ја влечиш од НЕПРАВДИТЕ предизвикани од нашава политичка сцена, никоаш немат да останиш гладен за мотивација

Едини проблем е во то шо колкава сакаш глупост да стресиш ТИ, тие ќе стресет 2 000 000 пати поголема.

Ковер пародија од Spasen Siljanoski за Избориве 2021 со сцени кои ќе останет засекогаш запаметени во македонската историја😁
Благодарност до батињата Hristijan Latkoski Kiko Kitanoski и Bojan Zdraveski за инструменталот,ова е почеток на една подолга соработка со овие златни дечиња,музичарчиња!

Ај со среќа на сите во компањава,ви посаквам успех на сите….ама покрај приватниот успех гледајте барем да напрајте по нешо за сите НАС, чумку само тој шо дават ДОБИВАТ!

 

Please follow and like us:
Pin Share