Една жена го криеше својот љубовник во подрумот една година: Нејзиниот сопруг случајно го забележа во куќата, па тој го шокираше со предлогот…

Please follow and like us:
Pin Share
Една жена го криеше својот љубовник во подрумот една година: Нејзиниот сопруг случајно го забележа во куќата, па тој го шокираше со предлогот…

Велшанката ieули Некер (33) од Врексам една година криеше во својот подрум млада Сириец, која во меѓувреме стана нејзин љубовник.

Сириецот дојде со пријателите за време на масовната миграција во Европа, и кога ги доби документите за Островот, се насели во Велс. Меѓутоа, тој не се вработил таму, но затоа ја запознал Julули, пишува порталот Нов Јужен Велс.

Таа работеше во бутик веднаш до кога Сириец проси и се глупираше, па спонтано се сретнаа и се зближија. Тогаш Julули ја донесе одлуката дека ќе биде со неа во подрумот.

Иако помина една година со Некерс, сопругот на ieули, Мик, никогаш не го забележа. Исто така, слабо се симна во подрумот, па дури и да се случи тоа, младиот Сириец ќе знае каде да се засолни.

Тој беше откриен во текот на вечерта кога ieули мислеше дека Мик е со неговите пријатели во пабот. Мик брзо се врати дома и го виде loубовникот на неговата сопруга како шета низ куќата.

Го праша кој е и по неколку минути сфати за што станува збор. Потоа замина со ieули која беше горе во собата.

- Тој предложи да најдат работа за Сириецот, но дека мора да ја напушти куќата што е можно поскоро. Тој не сакал да ја нападне својата сопруга поради неверство бидејќи тој самиот бил со други жени три или четири пати за време на бракот. Julули се согласи да му помогне и Сириецот ја напушти куќата по неколку часа. Julули вели дека останал без зборови бидејќи нејзиниот сопруг физички не го нападнал, бидејќи ваква сцена ќе завршела поинаку доколку се случела во Сирија. Во текот на следната недела, тој започна да работи на локалната железничка станица - рече неговата пријателка Julули Некер, која била информирана за случајот.

Брачниот пар беше виден како се држат за раце следните денови во градот, па се чини дека ја надминаа оваа криза во бракот на необичен начин.
Please follow and like us:
Pin Share