Јас живеам во странство

Please follow and like us:
Pin Share
Живеам во странство каде што се преселив со сопругот и зедов курс по јазик. Отпрвин мислев дека го замислувам, но се покажа дека професорот што ме учи на тоа јазично училиште ме лета, иако му дадов до знаење дека сум во брак.

Тоа не го спречи kindубезно да ме покани на пијачка да излеземе и јас се согласив, но потоа следеше шок…

Јас дури и не размислував за последиците од одењето на пијачка, тој сликаше и се закани дека ако не спијам со него, ќе го најде мојот сопруг да му покаже слики како излегувам на пијачка со него и Немав друг избор.
Please follow and like us:
Pin Share