„Мојот сопруг ме нападна затоа што мисли дека го изневерив“

Please follow and like us:
Pin Share
Веднаш штом влегов, не ме праша зошто доцнам, или дали сум уморен, гладен, за кафе или нешто слично, туку почна да ми кажува како се дружам со газдите, дека сум курва, дека го изневерував и слични глупости.

Дури ја крена раката во лутина, но застана пред да ме удри.

Не го познава кутриот, лудиот, што е приватно лице и колку е тешко да се заработат пари. Лежи дома 8 години, невработен и вели дека за него нема работа.

Раскинете се од работа за да обезбедите доволно пари за секого.

Ако го направи она што го направи, немаше само да гледа во часовникот и да чека да му закачам вечера дома. Не знам зошто се оженив, навистина не знам… “
Please follow and like us:
Pin Share