Бора Чорба за Северина: Како таа сиромашна жена повторно ќе се омажи?

Please follow and like us:
Pin Share

Откако Северина тврдеше дека во Сребреница се случил геноцид, се огласи и Бора Ѓорѓевиќ.

– Тоа е голем проблем за Северина. Имајќи предвид дека нејзините претходни два сопрузи биле Срби, се поставува прашањето како таа сиромашна жена повторно ќе се омажи?! – рече Бора Чорба.

За потсетување, Северина наводно одбила да работи со луѓе кои не го признаваат геноцидот во Сребреница.

Извор: Новости.рс

Please follow and like us:
Pin Share