Карма не сака љубовница – Каква судбина може да очекува жена која е љубовница

Please follow and like us:
Pin Share
Не постојат правила кои строго им забрануваат на луѓето да изневеруваат и да се занимаваат со љубовни врски.

Има луѓе кои веруваат дека ова е сосема нормално и дека не треба да има голема врева околу тоа, но има голем број луѓе кои веруваат дека изневерувањето е лоша работа и дека личноста која изневерува никогаш не треба да ги изневерува и изневерува своите партнер.

Знаејќи дека саканата личност ве изневерува може да биде многу болно, и с anything што ги повредува и повредува чувствата на една личност може да не е добро или прифатливо. Кога станува збор за кармата, мислењата исто така се поделени. Некои веруваат дека постои, додека други мислат дека е еден куп глупости.

Сепак, сведоци сме дека честопати лошите луѓе се казнуваат за лошите дела што им ги направиле на другите. Честопати луѓето што повредиле други луѓе се повредени на одреден начин. Карма ги гледа и најмалите и најмалите детали.

Секоја акција направена со лоши намери сигурно нема да донесе ништо добро за некоја личност, напротив, може да донесе само лошо. Колку и да ни изгледа незначително, може да ни се врати дури и со двојно полош ефект.
Ако правиш добро, доброто ќе ти се врати, ако правиш зло, злото ќе ти се врати. Така функционира законот за карма. Aена која свесно влегува во врска со оженет маж и свесно прави неправда кон друга жена, истото може да се очекува да и се случи и подоцна во животот.

Карма не сака mistубовници, а во еден момент може да се најде и во улога на измамена сопруга. Loveубовта е најголемата сила на светот, таа е чиста и искрена и бара верност. Womanената која свесно и намерно уништува туѓо семејство не може да се смета за добра личност.

Според законот за карма, таа може да очекува да го врати она што го прави на друга жена. Секое лице кое свесно го крши срцето на друго лице, ризикува да го скрши и срцето, можеби дури и двојно повеќе.
Ако сакате да читате повеќе вакви содржини, ви препорачуваме да го посетите и списанието - www.pult24.info


Please follow and like us:
Pin Share