Тони Цетински се ожени по трет пат! Ова е неговата 15 години помлада сопруга

Please follow and like us:
Pin Share

Тони Цетински (53) се ожени и по трет пат! Пејачот објави фотографија со 15 години помладата сопруга Дубравка со која после склопениот граѓански брак во 2016, решиле на вечна љубов да се заколнат и пред Бога.

„Секое добро кое го имаме или правиме може единствено да доаѓа од Бога кој е само Доброто. Ако љубовта сака да биде вистинска, мора да доаѓа од божјата љубов….“, е дел од пораката која Цетински ја напишал под фотографијата од венчавката со Дубравка.

Пејачот инаку неодамна стана и дедо, а среќната вест ја подели со јавноста и тоа преку социјалните мрежи. Тони пред да и се заколне на вечна љубов на Дубравка, два пати беше во брак и тоа со Антонела Бутиган и Ивана Нобило.

Please follow and like us:
Pin Share