Фолк пејачот Дамјан Стојаноски повторно славеше овојпат свадба и крштевка во едно

Please follow and like us:
Pin Share
На свадбата беше поканета и присуствуваше скоро цела естрада ,пријатели и роднини
еве што написа на фб неговата мајка .
Моите деца, Дамјан и Ели својата љубов ја крунисаа и пред Бога.
Плодот на нивната љубов-Војдан стана чедо православно.
Нека се среќни, вечни, благословени,заштитени и да живеат во љубов и спокојство!
Please follow and like us:
Pin Share