Фолкерката на настап под шатор влетала со буба! И не и е прв пат, еднаш дошла и со шлепер

Please follow and like us:
Pin Share

На фолкерката Станојка Митровиќ или во соседството попозната како Ќана веќе очигледно и стана пракса на свадба, како изненадување да „влетува“ со превозни средства. По упадот со шлепер, на свадба сега стигнала во сина буба.

Свадбата се одржувала во местото Рибник во БиХ, а Ќана била специјален гостин. Од доаќањето направила спектакл на кој никој не останал рамнодушен. Како изгледало доаѓањето во шаторот со автомобил можете да видите ОВДЕ.

Интересно е дека свадбата траела два дена, а освен Ќана пееле уште еден куп пејачи меѓу кои Адреана Чекиќ, Динча, Александра Младеновиќ, Урош Живковиќ…

И да, ако не сте го виделе премиерното возење на Ќана во шлепер, еве можност:

Please follow and like us:
Pin Share