Златко Миладиновски за првпат во “Имат немаТ” сo неговиот студиски оркестар

Please follow and like us:
Pin Share

Еден од најдобрите Македонски армоникаши но и композитори Златко Миладиновски со неговиот студиски оркестар важат за најдобар студиски оркестар во Македонија .Последните две емисии од музичката серија “ИмаТ немаТ” ги свиреше токмо неговиот оркестар на кој се испееја преубави но и подзаборавени песни со одбрани вкали.Во следните емисии ќе ги гледате Влатко Миладиноски,Елена Андоновска ,Ивана и Даце од Академци,младата и надежна Анастасија Митровска,Татјана Стефановска,младиот Оливер и неколку иструменталисти.

Please follow and like us:
Pin Share