Среќа во домот на Александар од Енерџи бенд

Please follow and like us:
Pin Share

Александар Трајковски и неговата сопруга кристина Трајковска имаа повод да слават ,ја крштеваа нивната ќеркичка Ева, на прославита биле присутни роднини пријатели негови колеѓи а се разбира главен гостин му бил кумот познатиот пејаќ Гјоко Јовиќ се разбира со неговото семејство.

Please follow and like us:
Pin Share