Борче Наумовски Министерот со нова песна а наскоро и спот

Please follow and like us:
Pin Share

Борче Наумовски или попознат како Министерот  промовираше нова песна насловена Девојки лични убави ,оваа песна за првпат ја отпеја на овогодинешното издание на Летен фолк хит,за која и зеде награда парична за сценски настап.

Борче наскоро најавува и спот за истата песна со повеќе девојки .

Please follow and like us:
Pin Share