Наскоро!!! ново Македонско талент шоу

Please follow and like us:
Pin Share

Во Македонија започнува големо Талент Шоу “Нови и млади” кое ќе се емитува на ИНТВ и неколку други ТВ. Во ова шоу ќе имааат мозност да се пријавуваат лица не повозрасни од 25 години,деновиве ќе имате можност да слушнете и видите мислење и од дел од жири комисијата составена од Златко Миладиновски,Николче Мицевски,Ангел Ќосев,Љупчо Павловски,Миле Барбароски и многу други композотори ,кои воедно и ќе ги наградат со песни победниците на ова Шоу.Освен композитори во жирито кое постојано ќе биде во различен состав ќе има и дел од Македонските пополарни пејачи. Интересно е што во оваа шоу ќе имате можност за првпат да го видите и како водител Златко Миладиновски.Првите емисии додека трае пријавувањето ќе бидат со запознавање на жири комисијата и правилата за оваа шоу,па после започнува да се снима шоуто во големото студио на ИН продукција .

Please follow and like us:
Pin Share