СОПРУГОТ МЕ СНИМАШЕ ДОДЕКА БИВ СО ДРУГ ЧОВЕК! Шокантна исповед на Звезда Гранда – “Кога можеше да бидеш голи жени, можеш да бидеш јас!”

Please follow and like us:
Pin Share
Поранешната учесничка на популарниот натпревар Звезда Гранда, Слаѓана Зубчевиќ, откри дел од нејзиниот приватен живот, непознат за јавноста.

Таа неодамна ја објави првата песна за која направи и спот, а сега откри дека всушност нејзиниот сопруг го снимил целиот спот.
Интересно е што и нејзиниот сопруг гледал loveубовна акција со друг маж, а пејачката признала како се случило и како се чувствувала додека снимала „жешки“ сцени.

"Погледни ме, жена и пол, голема, и си мислам" сега најде некој што не сака да изгледа смешно до мене ". Отпрвин сакав да најдам модели, да ги снимам, но тие ми објаснија за мене дека не треба да биде така. Мислам така кога треба да најдам и да мислам на мојот пријател од училиште, кој веќе направил некои видеа и има искуство “, рече Слаѓана и додаде дека и било многу непријатно.

„Му кажувам на мојот сопруг„ како ќе го направиме ова сега, ја снимаш сопругата со некој друг “, а потоа следуваше минута молчење“, рече пејачката, додавајќи дека нејзиниот сопруг е професионалец и дека работел со многу starsвезди.

„Кога можевте да снимате разни разголени жени, а јас го трпев тоа, сега можете да ме однесете со некој друг“, му реков “, се пошегува пејачката.

Please follow and like us:
Pin Share