Млад човек го прашал дедото: ′′ Дедо, како живееше во минатото без технологија:

October 8, 2021 естрадаплус 0

Без компјутери Без интернет Нема драма Нема телевизори Нема временско време Нема автомобили Нема мобилен телефон? Дедото одговори: ′′ Како што живее твојата генерација денес: […]

Роналдо нема да биде казнет, судијата ја отфрил тужбата на Кетрин Мајорга

October 8, 2021 естрадаплус 0

Кристијано Роналдо, наскоро, ќе биде ослободен од сите обвиненија за силување, кои против него ги поднела американската манекенка, Кетрин Мајорга. Судијата задолжен за овој случај, […]