Актерот Горан Стојаноски добитник на наградата најдобра машка епизодна улога на фестивалот “Војдан Чернодрински”

Please follow and like us:
Pin Share

Актерот Горан Стојаноски е добитник на наградата за најдобра машка епизодна улога, “Димче Трајковски”, на 55-тиот македонски театарски фестивал “Војдан Чернодрински”.

Стојаноски наградата ја добива за улогата на Силвестер во претставата “Крик за љубов” на режисерот Љупчо Ѓоргиевски.

Please follow and like us:
Pin Share