ИГОР БЕЖАНОСКИ И СВОЈОТ БЕНД КОИ ТРЕБАА ДА ПАТУВААТ ЗА ГЕРМНИЈА СЕ ОГРАБЕНИ И ИЗМАНИПУЛИРАНИ СО НЕКОЛКУ ИЛЈАДИ ЕВРА ТВРДИ ФОЛК ПЕЈАЧОТ!

November 25, 2021 естрадаплус 0

Нашинци во Германија во име на Игор и бендот наплатиле наместо депозит(односно капар)ја наплатиле цела сума за настапот на Игор и бендо.Игор заедно со својот […]