Му беше најголема поддршка, па го остави по 30 години брак: Виновна е значително помлада Македонка

November 4, 2021 естрадаплус 0

Ова е сопругата на фолк-пејачот Маринко Роквиќ! Покрај синовите Никола и Марко, најголемата поддршка на Маринко Роквиќ во борбата за здравјето му е сопругата Славица, поранешна медицинска сестра. […]