„Петар Грашо е убаво минато“ – Данијела Мартиновиќ првпат проговори за разделбата

November 26, 2021 естрадаплус 0

Сплитската пејачка се огласи за хрватското издание на магазинот „Глорија“ и изјави дека раскинувањето било неизбежно. „Не можете да го избегнете неизбежниот момент“ – изјавила […]