Сопругот на пејачката се заканува дека ќе објави нејзини интимни снимки

November 16, 2021 естрадаплус 0

Пејачката Тања Савиќ веќе со денови е во центарот на медиумското внимание, како поради расправија со сопругот Душан Јованчевиќ, така и поради врската со градоначалникот Драшко Станивуковиќ. Душан изнесе […]