Тања Савиќ знае што правевме, поранешниот сопруг повторно се заканува – овој пат откри какви видеа поседува

November 23, 2021 естрадаплус 0

Драмата околу пејачката Тања Савиќ и нејзиниот поранешен сопруг речиси нема да престане во блиска иднина. Имено поранешниот сопруг на Савиќ, Душан Јованчевиќ за српски […]